Vi kender det alle sammen når træningsrutinen efterhånden er begyndt at blive lidt ens artig. Du er måske træt af de samme rammer i fitnesscenteret eller altid at vente på en maskine til at blive klar. Du synes måske også det kunne være rart at komme ud og få lidt frisk luft samtidig. Derfor har vi lavet en liste og nogle motionsideer.

Forhindringsbane

Hvis du gerne vil teste dig selv rigtigt, så er der et hav af forhindringsbaner rundt i Danmark inklusiv den seje militære forhindringsbane akkurat som dem de bruger i militæret. Her for du muligheden for at komme ud og rigtig prøve dig selv af. De er lavet således at du får trænet alle dine muskler i kroppen, og det kan gøres i det tempo du selv ønsker. Det er en fed oplevelse og hvis du er rigtig sej kan du prøve at slå rekorden for hurtigste gennemgang.

Orienteringsløb

Det lyder måske som noget fra folkeskolen, men orienteringsløb er blevet meget populære og konkurrenceprægede. Det gælder selvfølgelig om at finde visse punkter via et kort eller kompas, men man kan faktisk finde mange, hvor løb og fysik er en lige så stor faktor. Her er der mulighed for at være social, få noget frisk luft og en masse god motion. Der er rigtig mange aktiviteter i Jylland der byder på en sjov dag udendørs.

Mountain bike

Hvis man gerne vil træne udendørs oftere kunne det være en ide at investere i en mountain bike. Her har du muligheden for at finde din vildere side frem og køre i bakker, skove og vild natur. Mountain bike ture er typisk fyldt med mudder og fart samt rigtig god motion. Så hvis du synes normale cykelture er lidt kedelige, find et mountain bike trail tæt ved dig og gi den gas.