Er du træt af arbejdsbukser, som du skal skifte ud efter kort tid, fordi de simpelthen ikke kan holde til det slid, som kræves af dem? Er du træt af arbejdsbukser, som sidder dårligt, er ubehagelige og ikke passer korrekt? Hvis du gerne vil have bukser, der passer og som holder i lang tid, så læs om Mascot arbejdsbukser, der sikrer en god pasform og god kvalitet.

Det er både irriterende og dyrt i længden, hvis du hele tiden skal skifte dine arbejdsbukser ud, fordi de simpelthen slides op. Når man arbejder mange timer om dagen, mange dage i ugen, er det klart, at der stilles høje krav til holdbarheden af dit arbejdstøj. Mascot arbejdsbukser er lavet lige præcis til professionelle håndværkere og andre i erhverv, så som logistik, service, transport, industri og byggeri. Mascot arbejdsbukser er til dig, som er aktiv mange timer om dagen, og som vil have arbejdsbukser, der holder i lang tid og er rare at have på.

Maksimal komfort

Mascot arbejdsbukser er udviklet med det formål at opnå maksimal komfort i kombination med kvalitetsbevidste slidstærke produkter. Mascot arbejdsbukser er forstærket på udsatte områder, som knæ og lommer, således at der mindskes risiko for huller og for hurtigt slid.

Derudover er det vigtigt, at en god arbejdsbuks sidder godt og passer rigtigt. Der findes Mascot arbejdsbukser i op til 21 forskellige livvidder (størrelser) og fire forskellige benlængder. Den rigtige benlængde/skridtlængde har nemlig stor betydning både for pasform og for funktion, f.eks. om hvorvidt knælommerne sidder rigtigt. Derfor kan du også i Mascot arbejdsbukser, få ekstra tillæg i benlængden, hvis du er en af dem med ekstra lange stænger.

Mascot arbejdsbukser kan desuden findes med et bredt udvalg af forskellige funktioner og detaljer, som er med til at optimere funktionen af buksen. På den måde kan du få bukser, der er som skræddersyet til netop dine behov. Du kan desuden også vælge tilbehør, som f.eks. knæpuder, bælter og hængelommer. Mascot arbejdsbukser er lavet med materiale fra stofbrands som Cordura og Kevlar, der er kendte for deres slidstærke og stikmodstandsdygtige materialer. Derfor er Mascot arbejdsbukser de bedste bukser, du kan vælge på markedet.