Gaming er langt om længe blevet godkendt som en sportsgren for sig. Med titlen e-sport er gaming blevet anerkendt som en rigtig sport, hvor udøverne belønnes med medaljer og hæder. Og en del gamere er da også blevet professionelle sportsfolk, der lever godt af deres skills. Det er en helt naturlig konsekvens af væksten indenfor gaming. Spillene er blevet større og mere komplekse, og seriøsiteten omkring gaming er også bare gået opad i det seneste årti eller to.

Det slider på ryg og nakke at game seriøst. Derfor er gamer stole også blevet et mere og mere almindeligt syn, både ved stævner og i værelserne rundt omkring i verden. For gamer stole giver støtte til både ryg og nakke, så man bedre kan holde til de lange sessions, som ofte kører over flere timer. Det er godt at der er fokus på rygproblemerne, for men kan faktisk få permanente skader, hvis man ikke passer på. En rygskade er på ingen måde til at spøge med.

Hold hyppige pauser

Selv om der kommer flere og flere gamer stole i værelserne hos gamere, er det stadig vigtigt at pointere vigtigheden af at holde hyppige pauser, især under længere sessions. Det er ikke kun ryggen og nakken, der kan tage skade, hvis man ikke indimellem holder pause. Også synet og koncentrationsevnen kan blive påvirket. Man kan få hovedpine og andre genvordigheder at slås med, hvis man ikke lytter til sin krop.

Med gamer stole er der kommer bedre støtte og mere fokus på siddestillingen når man gamer. Og gamer stole kan virkelig gøre meget. Det bedste er, hvis man kombinerer stolen med et gamer bord, så man kommer til at sidde fuldstændig korrekt mens man gamer.

Find en lækker gamer stol

Hos coolshop.dk kan du finde et stort udvalg af lækre gamer stole, der kan give din ryg og nakke støtte, når du gamer. Det er vigtigt, at du sidder godt, når du er ude i en lang session. At du også kan få lækkert LED-lys i stolen, gør jo bare det hele endnu sejere.