Arbejde

Det kan nemt og hurtigt bare gå dagligdag i den når man har et fast arbejde, hvor man ikke altid lige får tænkt over, hvor effektiv man i bund og grund er. Ved at have fokus på ens effektivitet kan man nemt få flere timer mellem hænderne til at færdiggøre diverse opgaver man får stillet.

Hotkeys

Arbejder du på et kontor og er afhængig af din computer i løbet af din arbejdsgang, så vil hotkeys nemt kunne give dig helt op til 30 minutters ekstra arbejdstid om dagen. Der findes så mange genveje på computeren den dag i dag man ikke kender til. De fleste af de her genveje er virkelig gode og kan hurtigt være med til at spare dig for rigtig meget tid. Om det så handler om udklip af billeder, til tilføjelse af pile på billeder eller andet, så er der en genvej. Hvis du skulle komme ud for, at der ikke er en genvej, kan man nemt selv lave en.

Åben og lukket tid

Arbejder man med gode venner eller blot har mange gode samtaler med sine kollegaer, kan alle nikke genkendende til, at dette nemt kan tage overhånd. En god måde at kontrollere dette på er ved at indføre åben og lukket tid på kontoret. I lukket tid må man ikke forstyrre hinanden, med mindre det er meget kritisk. Dette gør, at man bedre kan fokusere på sin opgave og ved man ikke bliver forstyrret. Åben tid giver så mere mulighed for sparring og at vende gårsdagens handlinger. På Denne måde får man muligheden for at kunne kontrollere, hvor omfattende et problem det er.

Det rigtige udstyr

Det er vigtigt at virksomheden stiller de rigtige remedier til rådighed for sine medarbejdere. Der findes mange forskellige produkter og udstyr der kan være med til at effektivisere en medarbejders arbejdsgang. Arbejder man på et lager eller på et værksted eller andre brancher, hvor man løfter meget, er en sækkevogn et musthave. Derudover er investeringer i bedre kassesystemer, computere og printere også investeringer, der vil effektivisere mange andre brancher.

God og energifyldt mad

Det at kunne spise ordentlig på arbejdspladsen påvirker din indsats, energiniveau og din effektivitet gevaldigt. Får du serveret lækker og frisk mad hver dag, vil du tydeligt kunne mærke forskel på, hvor meget energi du har, og hvor stor en indflydelse det kan have på hele din arbejdsdag. Det vil nemt kunne gøre dig mere kreativ og innovativ i dine tanker og helt basalt blot få din hjerne til at arbejde i et helt nyt gear